ΤΟΠΙΚΑ

Οι διώξεις φέρνουν στον Βόλο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

οι-διώξεις-φέρνουν-στον-βόλο-τη-ζωή-κων-750335

Η αποκάλυψη του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ότι άρχισαν να αποστέλλονται κλήσεις για απολογία σε 20 άτομα που κατηγορούνται, με βάση τη δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία σε συνεργασία με την Εισαγγελία Βόλου, ότι εμπόδισαν τη διενέργεια τριών πλειστηριασμών στις 10,17 και 24 Ιανουαρίου του 2018 και ότι επίκεινται διώξεις, φέρνει στον Βόλο την πρόεδρο του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου θα αναλάβει τη νομική υποστήριξη των τριών μελών της Πλεύσης Ελευθερίας που συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, ενώ σε γραπτή της δήλωση με αφορμή την αποκάλυψη του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, άστραψε και βρόντηξε κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, ο Γιάννης Κάιρας και ο Θωμάς Κλημόπουλος, ιδρυτικά μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και συνεπείς αγωνιστές στο πλευρό των πολιτών, ενάντια στη διαπλοκή, το ξεπούλημα της χώρας και την αρπαγή των περιουσιών των απλών ανθρώπων, καλούνται να απολογηθούν για τη δράση τους κατά των πλειστηριασμών στον Βόλο. Κατηγορούνται, με βάση τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή προστάτευσαν τις περιουσίες των συνανθρώπων μας» σημειώνει η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοινώνει επίσης ότι θα αναλάβει η ίδια προσωπικά να τους υπερασπιστεί και συνεχίζοντας τονίζει: «Θα βρίσκομαι δίπλα τους την ερχόμενη εβδομάδα. Το μήνυμά μου προς τη φοβισμένη Κυβέρνηση εκείνων που, ξελιγωμένοι για εξουσία, έγιναν χειρότεροι απ´ τους χειρότερους, υποταγμένοι δούλοι των δανειστών και υπηρέτες των μνημονίων. Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για αρχές κι αξίες, δεν κάμπτονται από διώξεις και εκφοβισμούς και δεν υπολογίζουν κόστος» προσθέτει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Απευθυνόμενη στην Κυβέρνηση επίσης η ίδια επισημαίνει ότι «ο Μαργαρίτης, ο Γιάννης, ο Θωμάς αποκαλύπτουν με το παράδειγμά τους την κατάντια σας, την ώρα πια που φτάσατε να έχετε σύμμαχο στον Βόλο τον γνωστό Μπέο. Υπάρχουν αυτοί που δεν εννοούν τίποτε από όσα λένε. Κι αυτοί που ό,τι λένε το εννοούν. Εμείς είμαστε απ´τους δεύτερους. Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά» ενώ καταλήγει παραθέτοντας το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου