ΤΟΠΙΚΑ

Συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη σωματείων της Μαγνησίας

συγκεντρώνονται-είδη-πρώτης-ανάγκης-751077

Την κίνηση αλληλεγγύης «Αγαπάμε και Βοηθάμε» διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά το aRTe LiBRe GalleRia στη Στοά Τέχνης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, με σκοπό την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αλλά και σωματείων Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πρωτοβουλίας συγκεντρώνονται καθημερινά, 18.00 – 22.00, στο κατάστημα aRTe LiBRe GalleRia (Στοά Τέχνης – Πολυχώρος Τσαλαπάτα) και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ρούχα (όλων των ηλικιών), τρόφιμα (ξηρά τροφή), παιχνίδια (επιτραπέζια κλπ.), καπάκια αλλά και ξηρά τροφή για ζώα.

Τα τρόφιμα θα δοθούν στην «Κουζίνα αλληλεγγύης Βόλου», τα καπάκια θα δοθούν στο «Ιππόκαμπο» Σωματείο κινητικά αναπήρων Μαγνησίας, η ξηρά τροφή για σκύλους και γάτες θα δοθεί στο «Φιλοζωική ομάδα Βόλου». Τα παιχνίδια θα δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Τα ρούχα θα δοθούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το aRTe LiBRe GalleRia έχει στηρίξει μέχρι και τώρα, με διάφορες κινήσεις αλληλεγγύης, τις Φυλακές Κασσαβετείας, το Ιδρυμα ανηλίκων Βόλου, τις Ασπρες πεταλούδες, το σχολείο φυλακών Βόλου, την Φιλοζωική ομάδα Βόλου, την Κουζίνα αλληλεγγύης Βόλου, τον Ιππόκαμπο, το Γενικό νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», Συλλόγους και Σωματεία Βόλου καθώς και άπορες οικογένειες.

«Η βοήθεια σας πολύτιμη ώστε να δώσουμε χαρά και ευτυχία με ότι μπορεί ο καθένας μας. Τα είδη που θα διατεθούν, θα παραδοθούν πριν τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βοήθεια της ομάδας του aRTe LiBRe GalleRia» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6981126116.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου