ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η Ημέρα Γνωριμίας στο ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου

με-επιτυχία-η-ημέρα-γνωριμίας-στο-ιιεκ-751123

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η “Ημέρα γνωριμίας”, στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Την περασμένη Τετάρτη στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα, “Ανακάλυψε το Ταλέντο σου”, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, European Vocational Skills Week 2018.

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, κ. Σοφία Χάλαρη, η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΙΙΕΚ – που ανήκει πλέον στους Official Partners της VET WEEK, – υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις δράσεις της ΕΕ στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι ότι οι νέοι σήμερα, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο στρέφονται στο να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν και άλλα ταλέντα που έχουν ώστε να επιλέξουν ένα επάγγελμα που δεν είναι πλέον κορεσμένο.

Στη συνέχεια απόφοιτοι της σχολής μετέφεραν στους παρευρισκόμενους την εμπειρία της εκπαίδευσης και κατάρτισής τους στο ΙΙΕΚ Δ. Βόλου, που τους οδήγησε σε μια επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο Δ. Μπαρμπαγιάννης από τη Φωτογραφία, η Ε. Μυρτάκη με τον Ν. Όστερλοχ από τα Τουριστικά, ο Β. Ζιώγας από τη Μαγειρική, ο Α. Γερονικολάου από την Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική, ο Γ. Καραγκιούζης και η Μ. Μητρουλά από το Κόσμημα, η Λ. Ποδαροπούλου από την Κεραμική, ο Ν. Βαρσμάς από τη Γραφιστική, ο Μ. Παυλής από τη Συντήρηση Έργων Τέχνης και η Αφροδίτη Μιχαηλίδη από το Ένδυμα ανέφεραν εκτός των άλλων ότι στο ΙΙΕΚ βρήκαν τη χαρά της δημιουργίας που αποτέλεσε ‘κλειδί’ για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις και συνεργασίες που έχουν δημιουργήσει!

Την εκδήλωση κάλυψαν φωτογραφικά ο εκπαιδευτής της ειδικότητας Λ. Μουρτζούκος και η σπουδάστρια Λ. Παπαδοπούλου.

Ευχή όλων η νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου να βγάλει ακόμη περισσότερους ανθρώπους από το επαγγελματικό αδιέξοδο – που οι συνθήκες της σημερινής εποχής τους έχουν οδηγήσει – και να τους βοηθήσει να έχουν επιτυχημένη πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου