ΤΟΠΙΚΑ

Σκηνές Σικάγου στην οδό Δημητριάδος…

σκηνές-σικάγου-στην-οδό-δημητριάδος-851206

Θύμα τραυματισμού από 18χρονο δικυκλιστή έπεσε χθες, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικός της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, κατά την διάρκεια ελέγχων. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Δημητριάδος και Μαυροκορδάτου, στο Βόλο.
Ο αστυνομικός βρισκόταν με την δίκυκλη μοτοσικλέτα στο σημείο και πραγματοποιούσε ελέγχους σε δικυκλιστές, αναφορικά με την χρήση κράνους και τον θόρυβο που εκπέμπουν οι εξατμίσεις των οχημάτων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος πέρασε την πρώτη φορά δίπλα από τον τροχονόμο και επέστρεψε στη συνέχεια προκαλώντας τον.
Σε λίγα λεπτά επέστρεψε στο σημείο και ο αστυνομικός του έκανε σήμα να σταματήσει, όμως ο οδηγός του δικύκλου αντί να το πράξει έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τροχονόμος φορούσε το προστατευτικό κράνος, αλλιώς ο τραυματισμός του θα ήταν σοβαρότερος, καθώς από το χτύπημα τινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο έδαφος. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος δεν κατείχε άδεια οδήγησης. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύονται.
Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ο 18χρονος που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου