ΤΟΠΙΚΑ

Πένθος για το θάνατο του γνωστού πράκτορα ΠΡΟΠΟ

πένθος-για-το-θάνατο-του-γνωστού-πράκτ-751451

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Ιωάννη (Γιάγκου) Σαββίδη, συζύγου της Γεωργίας Σαββίδου- Ζακολίκου. Ο Γιάγκος Σαββίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 χρόνων χθες στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Γεννημένος στην Κύπρο, ήρθε για πρώτη φορά στον Βόλο το 1982. Εκτοτε δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Νέα Ιωνία όπου διατηρούσε για πολλά χρόνια πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην οδό Δημοκρατίας.

Ανθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, προσιτός και ανιδιοτελή, έντονα πολιτικοποιημένος γαλουχημένος με προοδευτικές απόψεις, δραστηριοποιήθηκε έντονα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία Ζακολίκου- Σαββίδου, που για πολλά χρόνια διατέλεσε διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του πρώην βουλευτή και υπουργού των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Παυσανία Ζακολίκου.

Ο Γιάγκος Σαββίδης ευτύχησε δίπλα στη Γεωργία να δούνε αποκατεστημένους πολύ καλά τους δύο γιους του, Σόλωνα και Δημήτρη.

Το άγγελμα του θανάτου του, βύθισε στο πένθος εκτός από την οικογένειά του και τους δεκάδες φίλους και γνωστούς της οικογένειας Σαββίδη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 17.30 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στον Βόλο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου