ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Μετά δεν θα είναι αδέσποτα;

Ακούω ότι θα βγουν στην πόλη συνεργεία να μαζέψουν τα αδέσποτα και αφού γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες θα αφεθούν ξανά στο φυσικό τους περιβάλλον. Και αναρωτιέμαι, όταν θα αφεθούν πάλι, δεν θα είναι ξανά αδέσποτα; Αν φιλοξενούνταν σε ένα οικόπεδο, εκεί δεν θα ήταν φυσικό περιβάλλον; Σαν φαύλος κύκλος ακούγεται όλο αυτό και όχι σαν λύση…

Α.Φ.

Τα ελέγχει κανείς;
Αλήθεια, ποιος κάνει ελέγχους για τη ρύπανση από τα καυσαέρια των οχημάτων; Φαντάζομαι κάποιος που θα μπορούσε να κάνει, ελέγχοντας την κάρτα καυσαερίων, θα ήταν η Τροχαία ωστόσο δεν το έχουμε δει ποτέ να γίνεται.
Α.Φ.
 
Ακόμα διαμαρτύρονται…
…Κάτοικοι και επισκέπτες των περιοχών από τις οποίες περνούσε η γραμμή 2 του Αστικού ΚΤΕΛ και σταμάτησε μετά την τροποποίηση του δρομολογίου καθώς δεν περνάει άλλο λεωφορείο, που να εκτελεί άλλο δρομολόγιο, από τις εν λόγω περιοχές και πολλοί δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν.
Α.Φ.
 
 
Σε ετοιμότητα  
Με τον φόβο προστίμου βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των καφετεριών στο Βόλο, οι οποίοι στήνουν καραούλι μπας και προλάβουν τους ελέγχους για το κάπνισμα. Είχαν δεν είχαν βγήκαν κι αυτοί στους δρόμους… έστω κι έξω από τα μαγαζιά τους.
Δ.Π
 
Για λίγες ημέρες
Μας πληροφορούν πως πολλές καφετερίες και εστιατόρια τόσο στο Βόλο, όσο και σε πολλά χωριά του Πηλίου, έκοψαν την καθημερινή τους παρουσία και ανοίγουν πλέον μόνο όταν υπάρχουν πελάτες. Δηλαδή από Πέμπτη έως και Κυριακή. Ίσα- ίσα δηλαδή για να βγουν τα έξοδα.
Δ.Π
 
Ταρίφα
Το 5ευρω πλέον στο Νοσοκομείο έχει γίνει ταρίφα. Το θέμα είναι πως πολλοί πολίτες δεν πληρώνουν μόνο το 5ευρω χαράτσι, αλλά και την παραμικρή εξέταση που κάνουν. Μάλιστα υπάρχουν άλλοι, όπως μας πληροφορούν, που πλήρωσαν για καρδιογράφημα και τελικά δεν έκαναν. Ο λογαριασμός 9 ευρώ! και το καρδιογράφημα, την επόμενη φορά…
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου