ΤΟΠΙΚΑ

Αρτοκλασία και ομιλία από τον Σύλλογο Τριτέκνων

αρτοκλασία-και-ομιλία-από-τον-σύλλογο-752267

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας Η ΑΡΓΩ προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημήτριου Βόλου στη Νέα Δημητριάδα στις 5.30 μ.μ., όπου θα τελεστεί αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του παραμονή της εορτής των Αγ. Σοφίας, Αγάπης, Πίστης, Ελπίδας, προστάτιδων του Συλλόγου.

Μετά το πέρας της αρτοκλασίας στην αίθουσα του Ιερού Ναού θα μοιραστεί ο άρτος, θα δοθεί καφές και αναψυκτικά προσφορά από την ΕΨΑ και από το καφεκοπτείο “ΚΟΚΟΡΑΣ”.

Θα υπάρξει ομιλία για τη Διάσπαση προσοχής και Υπερκινητικότητα από τον Δρ. Σήφη Κουράκη Παιδοψυχολόγος- Νευροψυχολόγος Παίδων (Ph.D), Ψυχολόγος (B.Sc), Επιμορφωτής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Στο τέλος θα μοιραστούν σε όλους βιβλία και θα γίνει κλήρωση σε τρία (3) παιδιά Α’ και Β’ Λυκείου για επαγγελματικό προσανατολισμό, προσφορά του κ. Σήφη Κουράκη προς το Σύλλογο.

Επίσης θα μοιραστούν σχολικά είδη στους μικρούς μαθητές για την καινούργια σχολική χρονιά συμβάλλοντας στο ελάχιστο, προσφορά του Συλλόγου του κ. Αγγελου Αγραφιώτη, Παιχνίδια Μπιντάκα και της εταιρίας SKAG.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου