ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο ο μεθυσμένος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο στην Κ. Καρτάλη

στο-αυτόφωρο-ο-μεθυσμένος-οδηγός-που-π-753300

Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο. Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου χθες στις 2.20 τα ξημερώματα σε έναν 27χρονο ημεδαπό.

Ο νεαρός οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στην Κ. Καρτάλη και να συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου, έναν 23χρονο Βολιώτη.

Άμεσα στον τόπο κλήθηκαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ Βόλου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου άρχισαν να διενεργούν προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονο οδηγούσε ενώ είχε καταναλώσει μη επιτρεπόμενη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, στο αλκοτέστ διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ που αντιστοιχεί στο αίμα σε 1,35 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Εναντίον του συλληφθέντος υποβλήθηκε και μήνυση για σωματικές βλάβες από τον παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και στη συνέχεια παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και την πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε ακολούθως προθεσμία για αύριο Παρασκευή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του και αφέθηκε ελεύθερος.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου