ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ξαφνικά 39χρονος Λιμενικός στη Ν. Δημητριάδα

πέθανε-ξαφνικά-39χρονος-λιμενικός-στη-ν-754322

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο αιφνίδιος θάνατος ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Χθες το βράδυ, πέθανε αιφνίδια, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα ο 39χρονος Ιωάννης Αλουτζανίδης, αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 39χρονος χθες το βράδυ αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Οικείοι του τού παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σπίτι του αρχικελευστή έσπευσαν ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ και των γιατρών του Νοσοκομείου, δυστυχώς, ο 39χρονος δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο αρχικελευστής Ιωάννης Αλουτζανίδης υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Στυλίδας, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου