Εγγραφές επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-11, 19:13:40
Εγγραφές επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου

Από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής των καταρτιζομένων στα ΔΙΕΚ για το χειμερινό εξάμηνο 2018Β.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στο σύνδεσμο:http://gsae.edu.gr/el/toppress/1533-apotelesmata-a-fasis-epilogis-spoudaton-diek-gia-to-etos-2018-2019.

Για να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr, με το email και το συνθηματικό που ήδη έχετε.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εγγραφών των επιτυχόντων είναι αυστηρά έως και την Παρασκευή 14/09.

To IEK Βόλου δέχεται τους επιτυχόντες από σήμερα, Τρίτη 11/09 έως και την Παρασκευή 14/09 κατά τις ώρες 13.00-19.00.

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι κρίσιμη, καθώς υπάρχει πλήθος επιλαχόντων υποψηφίων. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση καταστάσεων με νέους επιτυχόντες από 17 Σεπτεμβρίου, με συμπλήρωση τυχόν κενών θέσεων από τους επιλαχόντες υποψήφιους.

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Τονίζεται ότι οι επιτυχόντες κατά την εγγραφή τους στο ΔΙΕΚ που επιλέχθηκαν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου). Ειδικά για όσους είναι στην κατηγορία των πολυτέκνων ή των τριτέκνων, λόγω επαναϋπολογισμού των μορίων τους, θα πρέπει να εκτυπώσουν εκ νέου την αίτησή τους.
  • Φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου τους.
  • Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών εγγραφής τους (απολυτήριο Λυκείου, πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου, πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
  • Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=