ΤΟΠΙΚΑ

Σε αγιασμούς σχολείων ο Μητροπολίτης

σε-αγιασμούς-σχολείων-ο-μητροπολίτης-754639

Κοντά στην Εκπαιδευτική Κοινότητα της Μαγνησίας βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να ευλογήσει την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Ιγνάτιος βρέθηκε, κατά σειράν, στο Ελληνογαλλικό σχολείο «Άγιος Ιωσήφ», στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φερών Βελεστίνου, όπου πραγματοποιήθηκε ο Επίσημος Αγιασμός της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, παρουσία του Δ/ντού κ. Γεωργίου Πολύζου, στο Γυμνάσιο Βελεστίνου, όπου πραγματοποιήθηκε ο Επίσημος Αγιασμός της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, παρουσία του Δ/ντού κ. Σωκράτη Σαβελίδη, στο Μουσικό Σχολείο Βόλου και στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας».

Ο κ. Ιγνάτιος ευχήθηκε προς όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές, πλούσια την Χάρη του Θεού και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος και στη νέα σχολική χρονιά, ενώ κάλεσε τους μαθητές να απεγκλωβιστούν, όσο είναι δυνατόν, από την εξάρτηση που προκαλεί η αλόγιστη χρήση των μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας και δικτύωσης, όπου απουσιάζει η αμεσότητα της αληθινής σχέσης και να επιδιώξουν την δημιουργία υγιούς επικοινωνίας με τους συμμαθητές και φίλους τους, μέσα από τον ζωντανό διάλογο, την εκ του σύνεγγυς συνεργασία και την ειλικρινή αγάπη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου