ΤΟΠΙΚΑ

Νέα γραμμή για Ντίσελντορφ από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

νέα-γραμμή-για-ντίσελντορφ-από-το-αερο-754959

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την επόμενη χρονιά θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις από Γερμανία κάθε Σάββατο από Μόναχο και από Ντίσελντορφ, δεδομένο που υποδηλώνει το κλίμα ικανοποίησης που επικρατεί στη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, λόγω της κίνησης που σημειώνεται προς το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κίνηση, που εξελίσσεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ενώ σημειώνει ότι είναι πολύ σημαντική η πρόθεση της εταιρείας «Condor Airlines» να προσθέσει μια ακόμη πτήση από Γερμανία, πέραν του Μονάχου.

Ο ίδιος διευκρινίζει, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, επίσημη ανακοίνωση από τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, αλλά το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εισιτηρίων από Ντίσελντορφ προς Βόλο, έχει ήδη ανοίξει.

Στο μεταξύ, είναι εμφανής η αυξητική τάση της επιβατικής κίνησης, που υπολογίζεται ότι στο σύνολό της, θα υπερβεί για φέτος το 30% σε σύγκριση με πέρυσι.

Το πρόγραμμα πτήσεων από το εξωτερικό θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, περίπου, ενώ όπως υπογραμμίζει ο κ. Ευσταθίου «οι προωθητικές κινήσεις που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια, από φορείς και επαγγελματίες, αποδίδει και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, έχει αρχίσει να γίνεται προορισμός».

Σύμφωνα με το αναλυτικό πλάνο της φετινής σεζόν, εξάλλου, κάθε Δευτέρα, μέχρι την 1η Οκτωβρίου, υπάρχει πτήση από το Τελ Αβίβ με την TOUS AIRWAYS, στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Κάθε Τετάρτη, από 9 Μαΐου μέχρι 10 Οκτωβρίου, υπάρχει πτήση από Βρυξέλλες με την TUI BRUSSELS.

Κάθε Παρασκευή από 27 Απριλίου μέχρι 5 Οκτωβρίου υπάρχει πτήση από Αμστερνταμ με την TRANSAVIA. Επίσης υπάρχει πτήση από Λονδίνο από 18 Μαΐου μέχρι 19 Οκτωβρίου με την αεροπορική εταιρεία ENTER AIR. Παράλληλα κάθε Παρασκευή από 20 Ιουλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί πτήση από Τελ Αβίβ με την TUS AIRWAYS.

Κάθε Σάββατο υπάρχει πτήση, από 28 Απριλίου μέχρι 13 Οκτωβρίου, με την TUI BRUSSELS από Βρυξέλλες. Το Σάββατο, επίσης, θα πραγματοποιεί πτήση η αεροπορική εταιρεία CONDOR από Μόναχο, μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, η TRANSAVIA FRANCE από το Παρίσι μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου και η AUSTRIAN από Βιέννη μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου