ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο σήμερα στον γνωστό Βολιώτη ψυχίατρο

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-γνωστό-βο-755803

Τελευταία πράξη του δράματος σήμερα για την οικογένεια του γνωστού Βολιώτη ψυχιάτρου, Κωνσταντίνου Ξηρομερίτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικίας 61 ετών, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ κι ενώ κολυμπούσε στο Παπά Νερό.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, στις 5:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο παράρτημα Βόλου της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του Κωνσταντίνου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους τους.

Ο Κωνσταντίνος Ξηρομερίτης ήταν γέννημα θρέμμα από τη Νέα Ιωνία. Ηταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Λαμπρινή Ξηρομερίτη και από το γάμο του απέκτησε δύο παιδιά. Στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ιδιαίτερα γνωστός ήταν και μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ψυχίατρος. Μέχρι πριν από δέκα χρόνια εργαζόταν στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Συνέχισε την επαγγελματική του δράση ως ελεύθερος επαγγελματίας γιατρός στον ιδιωτικό τομέα. Επιπλέον ήταν επιστημονικός συνεργάτης του «ΚΗΠΟΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου