ΤΟΠΙΚΑ

Εγκεφαλικό έδειξε η νεκροψία για τον άτυχο 60χρονο Γ. Γιαβή

εγκεφαλικό-έδειξε-η-νεκροψία-για-τον-ά-756299

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη τελικά ο 60χρονος Γιώργος Γιαβής που εντοπίστηκε νεκρός προχθές μέσα στο αυτοκίνητό του σε παράδρομο Μελισσατίκων – Κερασιάς στο ύψος της Κάπουρνας.

Ο άτυχος άνδρας, που αναζητούταν από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων μετά από δήλωση εξαφάνισης που έκανε η σύζυγός του, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εξέπνευσε.

Χθες διενεργήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας μετά από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου που διενεργούσε προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο παθολογικής αιτιολογίας.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Νέου Κοιμητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας έφυγε την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα για να πληρώσει ρύθμιση και έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η οικογένειά του φοβήθηκε από την πρώτη στιγμή ότι κάτι κακό είχε συμβεί καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του.

Οι έρευνες που ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του ολοκληρώθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όλα τα προσωπικά αντικείμενα του 60χρονου βρίσκονταν κανονικά στη θέση τους όπως και το τσαντάκι του το οποίο φορούσε χιαστή.

Οι έρευνες έληξαν προχθές Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο υπάρχει ένα ξυλουργείο ενώ στην περιοχή δραστηριοποιούνται και πολλοί πετράδες.

Ίσως ο άτυχος άνδρας να επισκέφτηκε την περιοχή προκειμένου να προμηθευτεί ξυλεία καθώς στο σπίτι του έκανε εργασίες ανακαίνισης, όταν υπέστη το επεισόδιο με την υγεία του.

Δυστυχώς, στη δασική έκταση στην οποία βρισκόταν δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν για να τον βοηθήσει.

Ο Γιώργος Γιαβής καταγόταν από την Αθήνα, όμως τα τελευταία δέκα χρόνια διέμενε στον Βόλο. Ήταν συνταξιούχος της ΔΕΗ και ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός. Κατέλιπε σύζυγο και δύο παιδιά.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου