ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Μιχ. Χρυσοχοΐδη στη Μαγνησία με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

περιοδεία-μιχ-χρυσοχοΐδη-στη-μαγνησί-756960

Τον Βόλο θα επισκεφτούν την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Σωτήρη Ζορμπαλά.

Η επίσκεψη των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στην περιοχή, γίνεται στο πλαίσιο της επίσκεψης της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και της κεντρικής ομιλίας τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και από σήμερα Παρασκευή 7 μέχρι την Παρασκευή 14 του μήνα, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες από κλιμάκια του Κινήματος Αλλαγής, σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ πριν δύο εβδομάδες, η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Βόλο σηματοδοτεί και την έναρξης της προσπάθειας του Κινήματος Αλλαγής να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις του τοπικά, ενόψει ενδεχόμενου εκλογικού αιφνιδιασμού.

Από το Κίνημα Αλλαγής έχουν καταλήξει στη στρατηγική που θα βοηθήσει, ώστε ο νέος πολιτικός φορέας, να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι εν μέσω και της ετοιμασίας για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές η κινητικότητα και η ενεργητικότητα που επιδεικνύει το ΚΙΝΑΛ θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, καθώς απώτερος πολιτικός στόχος είναι να σπάσει ο διπολισμός τόσο στις αυτοδιοικητικές, όσο και στις εθνικές κάλπες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου