ΤΟΠΙΚΑ

Τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα τέθηκαν υπόψη του Κ. Μητσοτάκη

τα-προβλήματα-του-πρωτογενή-τομέα-τέθ-757008

Τα μεγάλα θέματα τα οποία απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας συζήτησε χθες το προεδρείο του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΑΣΟΕΕ, εκτός από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αλέξανδρο Κοντό, παρευρέθηκαν ακόμη οι δύο αντιπρόεδροι κ.κ. Νικήτας Πρίντζος, πρόεδρος του ΑΣ Βόλου και Νίκος Κουτλιάμπας, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Κατσούλης, ο ταμίας κ. Διονύσης Φόλιος και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Χρήστος Τσιχήτας, Αχιλλέας Λιούτας, Ευθύμιος Φωτεινός και Χρήστος Γιαννακάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ κ. Αλέξανδρος Κοντός ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. για τα μείζονα αγροτικά και συνεταιριστικά θέματα, ζητώντας από τη Νέα Δημοκρατία, ως πιθανή αυριανή κυβέρνηση, να σταθεί πιο κοντά στον αγροτικό και κτηνοτροφικό ιστό της χώρας.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στην υψηλή φορολογία και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που επιβαρύνουν σήμερα τον αγροτικό κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στη χαμηλή απορροφητικότητα του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου