Τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα τέθηκαν υπόψη του Κ. Μητσοτάκη

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-07, 15:29:12
Τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα τέθηκαν υπόψη του Κ. Μητσοτάκη

Τα μεγάλα θέματα τα οποία απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας συζήτησε χθες το προεδρείο του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΑΣΟΕΕ, εκτός από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αλέξανδρο Κοντό, παρευρέθηκαν ακόμη οι δύο αντιπρόεδροι κ.κ. Νικήτας Πρίντζος, πρόεδρος του ΑΣ Βόλου και Νίκος Κουτλιάμπας, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Κατσούλης, ο ταμίας κ. Διονύσης Φόλιος και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Χρήστος Τσιχήτας, Αχιλλέας Λιούτας, Ευθύμιος Φωτεινός και Χρήστος Γιαννακάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ κ. Αλέξανδρος Κοντός ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. για τα μείζονα αγροτικά και συνεταιριστικά θέματα, ζητώντας από τη Νέα Δημοκρατία, ως πιθανή αυριανή κυβέρνηση, να σταθεί πιο κοντά στον αγροτικό και κτηνοτροφικό ιστό της χώρας.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στην υψηλή φορολογία και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που επιβαρύνουν σήμερα τον αγροτικό κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στη χαμηλή απορροφητικότητα του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=