ΤΟΠΙΚΑ

Στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ οι τρίτεκνοι της Μαγνησίας

στο-συλλαλητήριο-στη-δεθ-οι-τρίτεκνοι-757043

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι τρίτεκνοι της Μαγνησίας στο αυριανό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώνοντας τη φωνή τους με φορείς και συλλόγους, που αντιτάσσονται στην κυβερνητική πολιτική των περικοπών.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας δρομολογούνται δύο λεωφορεία, τα οποία είναι ήδη πλήρη, με ώρα αναχώρησης αύριο στις 7.45 το πρωί από τα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος των τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή, τα προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες είναι πολλά, με κυρίαρχη την εξομοίωση με τους πολύτεκνους, τη δραματική μείωση των οικογενειακών επιδομάτων, τη σφοδρή αντίδραση πολλών γονέων, διότι τα παιδιά τους έμειναν εκτός παιδικών σταθμών, τις ελαφρύνσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πολλά ακόμη.

Σε πείσμα των δυσκολιών, ωστόσο, παραμένουν ψηλά στην ατζέντα του Συλλόγου οι κοινωνικές πρωτοβουλίες, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εκδήλωση που διοργανώνεται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει αρτοκλασία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια, στην αίθουσα του ναού θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον παιδοψυχολόγο Σήφη Κουράκη και κατόπιν θα διανεμηθούν σχολικά είδη στα παιδιά.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου