ΤΟΠΙΚΑ

«Εφιάλτης» με ιπτάμενες κατσαρίδες

εφιάλτης-με-ιπτάμενες-κατσαρίδες-758362

Τον «εφιάλτη» με τις ιπτάμενες κόκκινες κατσαρίδες ζουν κάτοικοι του Βόλου για μία ακόμη χρονιά. Στο παρελθόν έντονες διαμαρτυρίες για τα έντομα που πετάγονται μέσα από υπονόμους και σιφόνια και κατακλύζουν διαμερίσματα και μονοκατοικίες έείχαν εκφραστεί τόσο από συνοικίες της Ν. Ιωνίας όσο και από τη Χιλιαδού. Χθες, δημότες διαμαρτυρήθηκαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι το πρόβλημα υφίσταται και στην οδό Βλαχάβα στη συμβολή της με Αναλήψεως.

Στην περιοχή κόκκινες κατσαρίδες κατακλύζουν διαμερίσματα και μονοκατοικίες. Βρίσκονται παντού, σε μπαλκόνια και αυλές. Σύμφωνα με διαμαρτυρίες, οι ιπτάμενες κατσαρίδες πετάγονται από υπονόμους και μέσα από τα σιφόνια.

Κάτοικοι φοβούνται ακόμη και τα παράθυρά τους να ανοίξουν. Ορισμένοι προχώρησαν σε απεντόμωση στα σπίτια τους, άλλοι εγκατέστησαν σίτες στα παράθυρα, το πρόβλημα όμως δεν λύνεται. Σύμφωνα με περιοίκους φέτος δεν έγιναν ψεκασμοί στα φρεάτια με αποτέλεσμα η περιοχή να κατακλύζεται από τα ανεπιθύμητα έντομα.

Κάτοικος που επικοινώνησε με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, κατήγγειλε ότι επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί στον Δήμο Βόλο. «Με παρέπεμψαν στη ΔΕΥΑΜΒ. Όταν κατήγγειλα το περιστατικό στην υπηρεσία, μου ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν άλλα κονδύλια για να γίνουν ψεκασμοί», ανέφερε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου