ΤΟΠΙΚΑ

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους»

κοινωνικό-φροντιστήριο-στο-στέκι-αλ-758520

Το Στέκι Αλληλεγγύη για όλους, πιστό στις αρχές του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για 6η χρονιά Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7 με 8 το απόγευμα για όλο τον Σεπτέμβριο. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ζητούνται εθελοντές δάσκαλοι και καθηγητές διορισμένους, αδιόριστους αλλά και φοιτητές όλων των ειδικοτήτων, με έμφαση στα Φιλολογικά και στα Μαθηματικά, οι οποίοι να θέλουν να αφιερώσουν εθελοντικά δυο ώρες την εβδομάδα από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές στην κατανόηση των σχολικών μαθημάτων. Σε όσους τη χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Επίσης, άρχισε ήδη η συλλογή σχολικών ειδών! Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα, μαρκαδόροι και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο.

Σημειώνεται πως, το Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” βρίσκεται στην οδό Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας στη Νέα Ιωνία, τηλ. 24210 91440.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου