ΤΟΠΙΚΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στη «λευκή νύχτα» της αγοράς του Βόλου

χιλιάδες-επισκέπτες-στη-λευκή-νύχτα-760180

Με ελκυστικές τιμές, εκπλήξεις, μουσικές και χάπενινγκ, αλλά το κυριότερο με πολύ μεγάλη συμμετοχή καταναλωτών και επισκεπτών, το εμπορικό κέντρο του Βόλου συμμετείχε προχθές το βράδυ στη «Λευκή Νύχτα».

Η κεντρική αγορά, αλλά και οι γύρω δρόμοι ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, οι οποίοι απόλαυσαν μια ξεχωριστή βόλτα, έκαναν τις αγορές τους, διασκέδασαν με μουσική και χορό. Τα καταστήματα, μετά την κανονική πρωινή λειτουργία τους το Σάββατο, άνοιξαν και πάλι τις εισόδους τους από το απόγευμα και μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες.

Τους καταναλωτές περίμεναν μεγάλες προσφορές, ενώ σε κάθε σημείο του εμπορικού κέντρου θα υπάρχει σειρά εκδηλώσεων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος εξασφάλισε μια σειρά από πλούσιες εκδηλώσεις σε όλο το εμπορικό κέντρο. Στην ευρύτερη περιοχή (Κουμουνδούρου – Μεταμορφώσεως και Δημητριάδος – Αλεξάνδρας), είχαν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κάθε είδους: ομορφιάς, γευσιγνωσίας, παιδικής ψυχαγωγίας, ενώ σε κάθε γωνιά του κέντρου υπήρχαν μουσικά σχήματα και χορευτικές παραστάσεις. Η αγορά θα πλημμύρισε από μουσικές και από ευχάριστη γιορτινή διάθεση.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την εμπορική αγορά του Βόλου. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας αποφασίσαμε να γίνει η συγκεκριμένη γιορτή που έχει ως σκοπό να ευχαριστήσει τους καταναλωτές, οι οποίοι στηρίζουν τις τοπικές μας επιχειρήσεις στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αλλά και να δείξει τη δυνατότητα της εμπορικής μας αγοράς στους επισκέπτες της πόλης», είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Αποστόλης Οντόπουλος.

Τη δράση αγκάλιασαν όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης, ενώ στο κάλεσμα των εμπόρων ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου. Από τη μία άκρη μέχρι την άλλη στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

Στη «Λευκή Νύχτα» συμμετείχε και η εστίαση. Καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ ετοίμασαν happenings και ειδικές τιμές για τους θαμώνες τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον εμπορικό κόσμο για την ενίσχυση του γιορτινού κλίματος στην πόλη, ενόψει και της νέας σεζόν που ξεκινά.

Στην Κουμουνδούρου με Κονταράτου, τέσσερα καταστήματα GRAPPA, GROOOVE, NOVEL, ENTRA ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα street party.

Εξω από κάθε μαγαζί στήθηκε υπαίθριο μπαρ όπου, από όπου προσφέρονταν σε κάθε ένα τέσσερα διαφορετικά κοκτέιλ, τα οποία οι θαμώνες μπορούσαν να παραγγείλουν σε ειδική τιμή.

Πίσω από τα μπαρ βρέθηκαν οι καταξιωμένοι, μέσα από τους τελευταίους ελληνικούς διαγωνισμούς World Class, bartenders Πάνος Κανατσούλης, Αχιλλέας Πλακίδας, Αλέξης Σιμονίδης και Δημήτρης Παλάσης. Στη μέση του πεζοδρόμου το ρυθμό έδινε ο dj Λευτέρης Κεφαλάς.

Τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» είχε ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου