ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Εριξαν
πίσσα
Αρχισαν οι ασφαλτοστρώσεις και έριξαν πίσσα στη διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών στην είσοδο της Λαρίσης προς το Νέο Δέλτα. Απαραίτητη η παρέμβαση, καθώς οι λακκούβες ανάμεσα στις σιδηροδρομικές γραμμές έκαναν τη ζωή των οδηγών καθημερινά κόλαση. Τουλάχιστον έτσι διορθώνεται προσωρινά η κατάσταση και ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανακάτσει το έδαφος σε εκείνο το σημείο.
Β.Κ

Κίνδυνος
Πολλές φορές έχει επισημανθεί ο ανορθόδοξος τρόπος με τον οποίο έχουν ρυθμιστεί οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών 2ας Νοεμβρίου και Παγασών.
Καθημερινά “αγκαλιάζονται” κυριολεκτικά Ι.Χ και δίκυκλα και είναι θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα. Πριν γίνει, μήπως θα πρέπει να υπάρξει επανασχεδιασμός κυκλοφοριακός στην περιοχής;
Β.Κ

Ωραίες κυρίες στην παραλία
Σήμερα στις 10:30 το πρωί ξεκινάει από την παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου, το ράλι αντίκα του Βόλου. Οι ωραίες… κυρίες άλλων εποχών υπόσχονται να εντυπωσιάσουν το κοινό με την εμφάνισή τους και το άρωμα της εποχής τους. Πάνω από τριακόσια αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών επί τρεις μέρες σε τρεις ειδικές διαδρομές θα περιηγηθούν το Βόλο, το Πήλιο και την περιοχή Αλμυρού. Εκτός από την νοσταλγία και το άρωμα της παλιότερης εποχής, η υπόθεση του ράλι αντίκα έχει πολλά να προσφέρει στο Νομό Μαγνησίας. Πάνω από πεντακόσιοι άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και κάποιες του εξωτερικού επί ένα τετραήμερο θα είναι επισκέπτες του τόπου μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ωραίες και αξιέπαινες πρωτοβουλίες. Άλλωστε η νοσταλγική διάθεση είναι πάντα μια διαφορετική νότα της ζωής μας.
Χ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου