ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Έπεσε νεκρός σε γλέντι ~ Διπλό σοκ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

έπεσε-νεκρός-σε-γλέντι-διπλό-σοκ-στο-δ-760577

Η καρδιά πρόδωσε τον 53χρονο Γιάννη Ντελόπουλο – Ριζόμυλο – Στεφανοβίκειο «πάγωσαν» από την απώλεια δύο ανθρώπων με παρόμοιο τρόπο μέσα σε μία εβδομάδα

Τραγική κατάληξη είχε το Σάββατο τα ξημερώματα το γλέντι ανταμώματος στην Αγναντερή. Ένας 53χρονος κάτοικος Στεφανοβικείου, ο Γιάννης Ντελόπουλος, «έφυγε» εντελώς αιφνίδια, ενώ διασκέδαζε εκεί με τη σύζυγό του και άλλο ένα ζευγάρι. Το πανηγύρι «πάγωσε». Ο χορός σταμάτησε και τα όργανα σίγησαν. Γιατροί του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου έσπευδαν για βοήθεια, αλλά δυστυχώς όταν έφταναν εκεί ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα. Ο 53χρονος χόρευε και σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τότε κάθισε δίπλα στη σύζυγό του, έγειρε επάνω της και «έσβησε». Το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου έλαβε άμεσα κλήση για βοήθεια και ασθενοφόρο με δύο γιατρούς έσπευσε στο γλέντι.

Στο μεταξύ, νοσηλεύτριες που βρίσκονταν σε κοντινή περιοχή άρχισαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Οι προσπάθειές τους όμως, απέβησαν μάταιες. Ο άτυχος άνδρας δεν επανερχόταν.

Οι δύο γιατροί του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου που έφτασαν στην Αγναντερή μετά από δεκαπέντε περίπου λεπτά (λόγω της απόστασης και του δύσβατου του δρόμου) από την κλήση, βρήκαν τον άνθρωπο χωρίς αναπνοή και σφυγμό.

Προσπάθησαν και εκείνοι να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ο 53χρονος δεν ανταποκρινόταν. Παρέλαβαν τελικά τον άτυχο άνδρα χωρίς αισθήσεις με σκοπό να τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Στην επιστροφή συνάντησαν την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που είχε επίσης ειδοποιηθεί και παρέδωσαν τον 53χρονο στους γιατρούς του ΕΚΑΒ.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκε η σορός διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος.

Για τον αιφνίδιο θάνατο ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ που διεξάγει προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 53χρονου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη. Εργαζόταν σε εργολάβο. Το άγγελμα του θανάτου του σοκάρισε το Στεφανοβικείο όπου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική κατάληξη.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα το γειτονικό χωριό, ο Ριζόμυλος, έχασε με πανομοιότυπο τρόπο έναν αγαπητό κάτοικο της περιοχής σε γλέντι στην κεντρική πλατεία, τον 43χρονο έμπορο οστρακοειδών, Σταύρο Βλάικο.

Τα δύο χωριά είναι «παγωμένα» από την απώλεια δύο τόσο αγαπητών ανθρώπων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου