ΤΟΠΙΚΑ

Τροχαίο με δύο σοβαρά τραυματίες

τροχαίο-με-δύο-σοβαρά-τραυματίες-760780

Σήμερα στη λεωφόρο Ειρήνης στο ύψος του φούρνου «Σμύρνη»

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη Νέα Ιωνία. Στις 6.14 το απόγευμα στη λεωφόρο Ειρήνης στο ύψος που βρίσκεται ο φούρνος «Σμύρνη» ένα μηχανάκι που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βόλο ένας 23χρονος Βολιώτης άγνωστο για ποιο λόγο -προφανώς από απροσεξία – παρέσυρε έναν 74χρονο, που προσπαθούσε να διασχίσει το οδόστρωμα.

Σε δευτερόλεπτα ο ηλικιωμένος έπεφτε τραυματισμένος σοβαρά στο οδόστρωμα, ενώ το μηχανάκι συνέχιζε τρελή πορεία επί είκοσι και πλέον μέτρα. Έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο του δικύκλου του, ο 23χρονος φέρεται να συγκρούστηκε σε σταθμευμένο Ι.Χ. και στη συνέχεια να σύρεται στο οδόστρωμα. Το ατύχημα έγινε αντιληπτό από κατοίκους, επαγγελματίες, αλλά και θαμώνες καταστημάτων στην περιοχή. Όλοι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Τόσο ο ηλικιωμένος, όσο και ο νεαρός υπέστησαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Άμεσα άρχισαν κλήσεις στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία για βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών φέρεται να είναι αντιμετωπίσιμη.

Οι τραυματίες εισήχθησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στη συνέχεια στη Χειρουργική Κλινική. Παράλληλα, αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το ατύχημα ο ηλικιωμένος αποχωρούσε από τον φούρνο και διέσχιζε το οδόστρωμα προφανώς για να πάει στο σπίτι του.

Ο 74χρονος κρατούσε στα χέρια του και άλλες αγορές που πιθανότατα είχε κάνει νωρίτερα από μάρκετ.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο. Στο οδόστρωμα υπήρχαν αίματα σε πολλά σημεία. Τα αντικείμενα του ηλικιωμένου είχαν σκορπίσει στο οδόστρωμα όπως και τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού. Κανένας από τους μάρτυρες δεν ήταν σε θέση να βεβαιώσει τι ακριβώς συνέβη. Στο οδόστρωμα, πάντως, διακρίνονταν αισθητά η τρελή πορεία που είχε ακολουθήσει το μηχανάκι από το σύρσιμο στο οδόστρωμα. Από το σημείο που παρελήφθη τραυματισμένος ο ηλικιωμένος μέχρι το σημείο που παρελήφθη επίσης τραυματισμένος ο νεαρός μεσολαβούσαν αρκετά μέτρα. Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου προχώρησαν άμεσα στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ συνέχιζαν τη λήψη καταθέσεων για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου