ΤΟΠΙΚΑ

Το «χρυσό» κορίτσι του τάε κβο ντο στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

το-χρυσό-κορίτσι-του-τάε-κβο-ντο-στο-τ-762189

Οι πρωτιές στον αθλητικό στίβο συνδυάστηκαν και με τις βαθμολογικές επιδόσεις στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για την Παρασκευή Γκογκινούδη. Το «χρυσό» κορίτσι του τάε κβο ντο πέτυχε την εισαγωγή της στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και πλέον ανοίγονται για την ίδια νέοι ορίζοντες.

Η Παρασκευή Γκογκινούδη –απόφοιτη του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου, πέτυχε την εισαγωγή της στη σχολή προτίμησής της κάνοντας πράξη το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Οι βαθμολογικές της επιδόσεις ήταν αντίστοιχες με τις αθλητικές της. Ασχολείται από 4 ετών με το τάε κβο ντο στον «Νικόμαχο» Βόλου και έχει πετύχει μεγάλες αθλητικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων χρυσό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων, χρυσό σε διεθνές πρωτάθλημα, χάλκινο στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, την είσοδό της στο νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής πέτυχε η μαθήτρια του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου, Ελένη Αντωνούλη. Οι υψηλές βαθμολογικές επιδόσεις, της έδωσαν το εισιτήριο εισόδου σε ένα από τα πέντε πιο υψηλόβαθμα τμήματα του Πανεπιστημίου, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μηχανογραφικό. Τα πέντε πιο υψηλόβαθμα τμήματα είναι αυτά της Φυσικοθεραπείας (17.023 μόρια), της Εργοθεραπείας (16.473 μόρια), της Κοινωνικής Εργασίας (16.284 μόρια), της Μαιευτικής (15.490 μόρια) και της Νοσηλευτικής (15.462 μόρια).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου