ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση κατά Γ. Μουλά από τον Ν. Κανελλή

μήνυση-κατά-γ-μουλά-από-τον-ν-κανελλή-762391

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Νίκος Κανελλής μετά από τη σύλληψή του την Τρίτη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη λύση και εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο Νίκος Κανελλής είχε συλληφθεί μετά από τη μήνυση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βόλου Γιώργου Μουλά για διατάραξη συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Ετσι, χθες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου επισκέφτηκε την Εισαγγελία Βόλου με τον δικηγόρο του και κατάθεσε μηνυτήρια αναφορά.

Ο κ. Κανελλής στρέφεται νομικά κατά του κ. Μουλά τον οποίο κατηγορεί για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κανελλής ισχυρίζεται ότι δεν ευθυνόταν με κανένα τρόπο για τη διατάραξη της συνεδρίασης και επικαλείται γι’ αυτό μάρτυρες.

Σε συνέχεια της μήνυσης η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράχθηκαν τα καταγγελλόμενα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό ανατέθηκε στον πταισματοδίκη Βόλου να λάβει ανωμοτί καταθέσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου