Φοβερό τροχαίο ατύχημα στην Τσαγκαράδα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-08-30, 15:37:20
Φοβερό τροχαίο ατύχημα στην Τσαγκαράδα

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προχθές στην επαρχιακή οδό Βόλου – Τσαγκαράδας. Στις 12.30 το μεσημέρι στο τμήμα του δρόμου από Τσαγκαράδα προς Ξουρίχτι 48χρονος οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου φέρεται να υποχρεώθηκε να «καβαλήσει» πέτρες και χώματα που καταλαμβάνουν το οδόστρωμα προκειμένου να μην περάσει στο αντίθετο ρεύμα και συγκρουστεί με διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο πλάι με τις δύο ρόδες στον αέρα.

Ως εκ θαύματος ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε και βγήκε μόνος από το αυτοκίνητό του.

Ζήτησε ακολούθως οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, καθώς αυτό είχε υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές από την πλευρά του οδηγού, και την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Το ατύχημα αναφέρθηκε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ από τη σύζυγο του οδηγού, την κ. Κωνσταντίνα Λαμπαδάρη. Στο σημείο δεν είχε κληθεί για να μεταβεί η Αστυνομία.

Η κ. Λαμπαδάρη με αγανάκτηση ενημέρωσε ότι κάτι πρέπει να γίνει και να απομακρυνθούν οι φερτές ύλες από τον δρόμο.

«Είμαι μητέρα τριών παιδιών και σύντομα τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια για τη μεταφορών μαθητών στα σχολεία. Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση;» διερωτήθηκε.

Η κ. Λαμπαδάρη επισήμανε ότι πέτρες και χώματα καταλαμβάνουν στο επίμαχο σημείο το μισό κομμάτι του ενός ρεύματος μετά από  τις καταρρακτώδεις βροχές του περασμένου Φεβρουαρίου που είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Δυστυχώς, πρόσθεσε, ενώ έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, από κανέναν δεν ελήφθη η μέριμνα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Κ. Μ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=