ΤΟΠΙΚΑ

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία και αντιδημοκρατική η νοοτροπία της δημοτικής αρχής Μπέου

βουλευτές-συριζα-ακραία-και-αντιδημο-763143

Σε κοινή τους δήλωση οι τρεις βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλλής, σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την Δευτέρα και την Τρίτη, αναφέρουν:

“Τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα και Τρίτη αποτελούν όνειδος για την σύγχρονη ιστορία του τόπου μας.

Η παρουσία μέσα σε ένα ναό της δημοκρατίας και η εμπλοκή σε επεισόδια υπαλλήλων security, οι συλλήψεις πολιτών, δημοτικού συμβούλου και πρώην ευρωβουλευτή είναι το τελευταίο από τα πολλά επεισόδια στα οποία εκφράζεται η ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία της δημοτικής αρχής Μπέου.

Παράλληλα, πίσω από την απόπειρα τρομοκράτησης που επιχειρείται στην δημοτική αντιπολίτευση και στην όποια διαφορετική φωνή, κρύβεται η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης της ύδρευσης και αποχέτευσης. Μια καταστροφική πολιτική που βρίσκει απέναντί της όχι μόνο εμάς αλλά το σύνολο των κοινωνικών φορέων της πόλης μας.

Όλα αυτά αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό είναι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να ηττηθούν οι δυνάμεις που απειλούν την κοινωνική συνοχή της πόλης μας, η οποία πρέπει να επανέλθει στην ομαλότητα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου