ΤΟΠΙΚΑ

Δύο συνεχόμενους κρίσιμους αγώνες δίνει Κυριακή και Τετάρτη η Νίκη

δύο-συνεχόμενους-κρίσιμους-αγώνες-δί-851206

Δύο συνεχόμενους κρίσιμους αγώνες δίνει την Κυριακή και την Τετάρτη η ομάδα της Νίκης παίζοντας ουσιαστικά την παραμονή της στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Μεθαύριο Κυριακή η ομάδα της Νίκης παίζει στον Κορυδαλλό θέλοντας μόνο τη νίκη με την Προοδευτική για την αφήσει για πάντα από κάτω στην βαθμολογία, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό θα υποδεχθεί την ομάδα της Καστοριάς. Όλοι στη Νίκη «βλέπουν» αυτά τα δύο παιχνίδια σαν όλη τη χρονιά και δεν δίνουν σημασία σε άλλα εξωαγωνιστικά και διοικητικά θέματα.
Μάλιστα η ΠΑΕ Νίκη με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:
“Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στον κυριακάτικο αγώνα με την Προοδευτική, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια έντονη παραφιλολογία στα Μ.Μ.Ε περί αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, η οποία ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας τους και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μοναδικός στόχος όλων αυτών είναι ο αποπροσανατολισμός της ομάδας την κρίσιμη αυτή περίοδο. Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί την επιτροπή φιλάθλων που στηρίζουν αυτή την περίοδο την ομάδα μας, καθώς και τους φιλάθλους οι οποίοι προπλήρωσαν το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης περιόδου συγκεντρώνοντας έτσι το ποσό των 6.800 ευρώ και το οποίο διατέθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα”.

Πάντως για την ΠΑΕ Νίκη και όχι μόνο θεωρείται ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αλλά αυτό απασχολεί όλους…
Εξ άλλου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και οι επαφές με Αθηναίο επιχειρηματία που φέρεται να ασχολείται με ναυτιλιακές εταιρίες .
Συνεχίζεται, εξάλλου, η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ Νίκη, με σκοπό την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως αποφασίστηκε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 29/12/2006. Η κατάθεση γίνεται στον λογαριασμό της ΠΑΕ που είναι: IBAN GREECE 1603700140000002070097920 της PROTON BANK, κατάστημα Βόλου οδός Ιάσονος 77 με Κ. Καρτάλη. Η τιμή κάθε μετοχής ανέρχεται στα 16,67 ευρώ. Η έκδοση των μετοχών θα γίνει αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης και θα χορηγηθούν στους μετόχους, εφόσον προσκομίσουν το σχετικό δελτίο κατάθεσης στα γραφεία της ΠΑΕ, σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.
Η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να γίνει κι αυτός συμμέτοχος της φετινής προσπάθεια, προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πολύ δύσκολα σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Νίκης θα προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Προοδευτική ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Τζουλιάνο. Ετσι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς και έχει αρχίσει πλέον να ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην δεξιά πλευρά της άμυνας.
Αντίθετα μπορεί να επανέλθει ο Βούζελα και με δεδομένο ότι το απουσιολόγιο του Σταύρου Διαμαντόπουλου, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ρίκα, Σίμιτς και Τζουλιάνο. Βέβαια σε ένα τόσο σημαντικό ματς με το μόνο που δεν μπορούν να ασχολούνται στη Ν. Ιωνία είναι οι απουσίες.
Το παρήγορο για την τεχνική ηγεσία, εκτός της καλυτέρευσης της κατάστασης του Βούζελα, είναι και η επιστροφή των Μπαλάφα και Κουτσογιάννη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου