ΤΟΠΙΚΑ

Υφ. Εσωτερικών η Μ. Χρυσοβελώνη. Παραμένει η Κ. Παπανάτσιου

υφ-εσωτερικών-η-μ-χρυσοβελώνη-παραμέν-765007

Υφυπουργός Εσωτερικών ορίστηκε σήμερα η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με Υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση.

Σε δήλωσή της η νέα Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει: «Με τιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδειξε για δεύτερη φορά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τα άκρως σημαντικά καθήκοντα της Υφυπουργού Εσωτερικών.

Ευχαριστώ επίσης τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση που μου παρείχε και συνεχίζει να μου παρέχει έως σήμερα. Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι σημαντική αλλά θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στο νέο μου ρόλο στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το κυβερνητικό έργο».

Παραμένει η Κατερίνα Παπανάτσιου

Η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου παραμένει στη θέση της ως Υφυπουργός Οικονομικών, με Υπουργό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και αναπληρωτή Υπουργό τον Γεώργιο Χουλιαράκη.

Σε δήλωσή της για τον σημερινό ανασχηματισμό, η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αναφέρει:

“Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας Kυβέρνησης. Στην Αριστερά οι θέσεις δεν υπήρξαν ποτέ προσωποπαγείς. Είμαστε όλες και όλοι αφοσιωμένες/οι, από όποια θέση μας ζητηθεί να υπηρετήσουμε στο έργο για την ανασυγκρότηση της χώρας, για μια κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, για να βγούμε από την κρίση βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των πολλών. Με όλες μας τις δυνάμεις, συνεχίζουμε…”.

Οπως είναι γνωστό, τη σύνθεση της νέας κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη το απόγευμα ο Δημήτρης Τζανακόπoυλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου