ΤΟΠΙΚΑ

Στο Δημαρχείο Βόλου ο Στέργιος Μανθογιάννης

στο-δημαρχείο-βόλου-ο-στέργιος-μανθογ-765811

Μέλος της ομάδας που απέδειξε ότι η ελληνική υδατοσφαίριση, ανεξαρτήτως συνθηκών φέρνει πάντα μετάλλιο στην πολύπαθη χώρα μας, ο 18χρονος τερματοφύλακας Σταύρος Μανθογιάννης, εκπροσώπησε στη διοργάνωση… και τον Βόλο. Ο νεαρός τερματοφύλακας με καταγωγή από τον Βόλο, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Βόλου, όπου τον υποδέχθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, υποδέχθηκα στο γραφείο μου, στο Δημαρχείο, ένα νέο άνθρωπο, τον Στέργιο – Σταύρο Μανθογιάννη, μέλος της χρυσής παρέας των παγκόσμιων πρωταθλητών της εθνικής μας στο πόλο, που μας έκαναν όχι απλώς υπερήφανους, αλλά βάσιμα αισιόδοξους ότι η πατρίδα μας πραγματικά έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό.

Ο αθλητισμός, σε όλες του τις μορφές, για όσους μπορούν να συνειδητοποιήσουν τις πολύπλευρες, τεράστιες ευεργετικές επιπτώσεις στην κοινωνία, πρέπει να αποτελεί κορυφαία και άμεση προτεραιότητα και εγώ και οι συνεργάτες μου στη Δημοτική Αρχή του Βόλου καθημερινά παλεύουμε για να εξασφαλίσουμε στους νέους μας, κυρίως, αλλά και σε κάθε πολίτη τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης.

Στο πρόσωπο του Στέργιου απέδωσα σε όλα τα παιδιά και όλους τους συντελεστές των παγκόσμιων πρωταθλητών μας την ευγνωμοσύνη όλων μας για τη χαρά και την περηφάνια που μας έδωσαν και τον διαβεβαίωσα ότι η Δημοτική μας Αρχή θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες μεγάλες προσπάθειες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου