ΤΟΠΙΚΑ

«Λευκή Νύχτα» και στην εστίαση στον Βόλο

λευκή-νύχτα-και-στην-εστίαση-στον-βό-767633

Στη «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, θα συμμετέχει και η εστίαση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Νομού Μαγνησίας Γιάννη Γρηγορίου, το ίδιο βράδυ που η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και οι επιχειρήσεις εστίασης, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ θα ετοιμάσουν happenings και ειδικές τιμές για τους θαμώνες τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον εμπορικό κόσμο για την ενίσχυση του γιορτινού κλίματος στην πόλη, ενόψει και της νέας σεζόν που ξεκινά.

Όπως είναι γνωστό, η «Λευκή Νύχτα 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, οπότε τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά το πρωί 09:00 με 14:30. Θα ανοίξουν ξανά από τις 18:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά και μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, προσφέροντας τα είδη, που επιθυμούν σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε όλο το εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει μια σειρά από πλούσιες εκδηλώσεις για εκείνη την ημέρα σε όλο το εμπορικό κέντρο. Στην ευρύτερη περιοχή (Κουμουνδούρου – Μεταμορφώσεως και Δημητριάδος – Αλεξάνδρας), έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κάθε είδους, ομορφιάς, γευσιγνωσίας, παιδικής ψυχαγωγίας αλλά και σε κάθε γωνιά του εμπορικού ιστού θα υπάρχουν μουσικά σχήματα και χορευτικές παραστάσεις. Η αγορά θα πλημμυρίσει από μουσικές και από ευχάριστη γιορτινή διάθεση.

Στη γιορτή για την τόνωση της οικονομίας της πόλης, θα συμμετέχει και η εστίαση με τα καταστήματα να διοργανώνουν από μόνα τους ή κατά ομάδες happenings.

Στην Κουμουνδούρου με Κονταράτου, τέσσερα καταστήματα GRAPPA, GROOOVE, NOVEL, ENTRA ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα street party όχι μόνο για τη «Λευκή Νύχτα» αλλά και για την επίσημη είσοδο στη νέα σεζόν.

Εξω από κάθε μαγαζί θα στηθεί υπαίθριο μπαρ όπου θα προσφέρονται σε κάθε ένα τέσσερα διαφορετικά κοκτέιλ τα οποία οι θαμώνες θα μπορούν να παραγγέλνουν σε ειδική τιμή. Πίσω από τα μπαρ θα βρεθούν καταξιωμένοι, μέσα από τους τελευταίους ελληνικούς διαγωνισμούς World Class, bartenders οι Πάνος Κανατσούλης, Αχιλλέας Πλακίδας, Αλέξης Σιμονίδης και Δημήτρης Παλάσης. Στη μέση του πεζοδρόμου το ρυθμό θα δίνει ο dj Λευτέρης Κεφαλάς.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου