ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός για δύο θέσεις στο Νοσοκομείο Βόλου

διαγωνισμός-για-δύο-θέσεις-στο-νοσοκο-770540

Προκήρυξη για την πλήρωση δύο θέσεων ειδικευμένων γιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου εξέδωσε η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν σε έναν γιατρό Ορθοπεδικής επιμελητή Β’ και έναν γιατρό Νευρολογίας επίσης επιμελητή Β’.

Δεκτοί ως υποψήφιοι για τις εν λόγω θέσεις είναι γιατροί που έχουν ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους μέλους της Ε.Ε., άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και τίτλο αντίστοιχης με τη θέση ειδικότητας, ενώ στον διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ιατροί κλάδου Ε.Σ.Υ. που υπηρετούν σε άλλη θέση ειδικευμένου ιατρού Ε.Σ.Υ.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η αίτηση, που υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, το αντίγραφο της αίτησης δήλωσης υποψηφιότητας, το φωτοαντίγραφο του πτυχίου, το φωτοαντίγραφο της απόφασης άδειας άσκησης ιατρικού ή οδοντιατρικού επαγγέλματος και το φωτοαντίγραφο της απόφασης χορήγησης τίτλου ειδικότητας.

Ακόμη, στα δικαιολογητικά περιλαμβάνεται η βεβαίωση του οικείου Ιατρικού Συλλόγου στην οποία να βεβαιώνονται ο συνολικός χρόνος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, η ασκούμενη ειδικότητα και ο συνολικός χρόνος άσκησής της, το πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο διαβατηρίου κ.ά.

Η δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 03/09/2018 ώρα 12 μ.μ. και λήγει στις 21/09/2018 ώρα 23:59.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου