ΤΟΠΙΚΑ

Στο Πήλιο για Δεκαπενταύγουστο Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος

στο-πήλιο-για-δεκαπενταύγουστο-αχτσι-776105

Σε αγαπημένο προορισμό δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης αναδεικνύεται το Πήλιο. Η υπουργός Εργασίας κ. Εφη Αχτσιόγλου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, σύμφωνα με ντόπιους βρίσκονται από το Σάββατο στην όμορφη τοπική κοινότητα Πρόπαν στο Καλαμάκι Νοτίου Πηλίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το Νότιο Πήλιο η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Τζανακόπουλος, καθώς και το προηγούμενο Πάσχα επέλεξαν αυτή την όμορφη γωνιά της Μαγνησίας για το Πάσχα.

Οι δύο υπουργοί το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που μίλησαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εθεάθησαν σε ταβέρνα στην πλατεία του χωριού.

Η οικογένεια Αχτσιόγλου, στην Πρόπαν διατηρεί εδώ και χρόνια ένα όμορφο παραδοσιακό πηλιορείτικο σπίτι στην περιοχή, στο οποίο κατά καιρούς φιλοξενούνται φίλοι της οικογένειας.

Η κ. Αχτσιόγλου μάλιστα επισκέπτεται χρόνια την περιοχή, ενώ και από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα, αρκετές φορές όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύει από την Αθήνα στο Νότιο Πήλιο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να «γεμίσει μπαταρίες».

Τόσο η ίδια όσο και ο κ. Τζανακόπουλος, σύμφωνα με ανθρώπους που συνομίλησαν μαζί τους, ήταν χαλαροί.

Να σημειωθεί, πως στην Πρόπαν περνά τα καλοκαίρια του, όπως και αρκετές μέρες το χειμώνα όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν και ο πρώην υπουργός και διακεκριμένος συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης, που είναι ιδιοκτήτης παραθεριστικής κατοικίας στην περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου