ΤΟΠΙΚΑ

Αρχίζει η γιορτή κρασιού στη Νέα Αγχίαλο

αρχίζει-η-γιορτή-κρασιού-στη-νέα-αγχία-776781

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 58ης γιορτής κρασιού της Νέας Αγχιάλου που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και τους συλλόγους της περιοχής.

Η φετινή γιορτή συμπίπτει με τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της οργάνωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η γιορτή αρχίζει απόψε Σάββατο 11 Αυγούστου με τους Χρήστο Χολίδη και Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίοι θα χαρίσουν στους παριστάμενους όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Αύριο Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση του Γιώργου Πάγκαλου και της Αϊντας με το συγκρότημά τους. Μία μουσικοχορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Μεθαύριο Δευτέρα 13 Αυγούστου τραγουδούν το εκπληκτικό δίδυμο Γιάννης Καψάλης και Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο τούς πλαισιώνει ο δεξιοτέχνης Μάκης Τσίκος. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου η Γλυκερία καλεί το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς. Μαζί της συμμετέχει ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Τιμή εισόδου 8 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου