ΤΟΠΙΚΑ

Πνιγμός με θύμα 77χρονη παραθερίστρια στα Καλά Νερά

πνιγμός-με-θύμα-77χρονη-παραθερίστρια-σ-778471

Τραγικό επίλογο είχαν οι διακοπές στα Καλά Νερά για μία 77χρονη ημεδαπή από τη Φθιώτιδα. Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της γύρω στις 8 το απόγευμα ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Νερών. Άμεσα λουόμενοι κινήθηκαν για να την ανασύρουν στην ακτή και να τη βοηθούσαν.

Στην παραλία βρισκόταν ένας φαρμακοποιός και μία ακόμη λουόμενη που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου αλλά δυστυχώς για την άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά, καθώς είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα νερού. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Λιμενικοί μετέβησαν στην περιοχή ενώ ειδοποιήθηκε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός της ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της. Οι Λιμενικοί συνέχιζαν παράλληλα την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με την οικογένεια της 77χρονης.

Η ηλικιωμένη παραθέριζε μόνη στα Καλά Νερά όπου είχε νοικιάσει και δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Είχε μία φιλενάδα από την περιοχή, που οι λιμενικοί αναζητούσαν έως αργά το βράδυ.

Η ηλικιωμένη προέκυψε ότι έχει δύο παιδιά, τα οποία ενημερώθηκαν συντετριμμένα για τον αιφνίδιο θάνατο. Επισημαίνεται ότι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απορρίφτηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Παράλληλα, διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου