ΤΟΠΙΚΑ

3χρονο αγοράκι στα δόντια αδέσποτου!

3χρονο-αγοράκι-στα-δόντια-αδέσποτου-851206

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύτηκε προ λίγων ημερών ένα 3χρονο αγοράκι το οποίο δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί μπροστά στο Ναό του Αγίου Νικολάου. Το περιστατικό σόκαρε τόσο τους γονείς και συγγενείς του παιδιού, όλους όσοι ήταν μάρτυρες της επίθεσης και κυρίως το παιδί, το οποίο δεν μπορούσε κυριολεκτικά να ξεφύγει από τα δόντια του αδέσποτου σκύλου.

Πριν από λίγες ημέρες, το 3χρονο αγοράκι βρέθηκε στην οδό Ερμού μαζί με τους γονείς του. Ο μικρός είχε πεινάσει και ο πατέρας του αγόρασε ένα σνακ. Γύρω όμως από το παιδί και τον πατέρα τριγύριζε ένας αδέσποτος σκύλος ο οποίος είχε βάλει στόχο το κολατσιό του παιδιού.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ο σκύλος επιτέθηκε στο αγοράκι δαγκώνοντάς το στην πτέρνα.

Ο πατέρας του παιδιού χωρίς δεύτερη σκέψη άρπαξε το παιδί, προκειμένου να το γλιτώσει κυριολεκτικά από τα δόντια του σκύλου.

Οι επόμενες σκηνές που ακολούθησαν φάνταζαν ότι ξεπρόβαλλαν από ταινία. Ο σκύλος είχε καρφώσει τα δόντια του στην πτέρνα του παιδιού και ο πατέρας από την πλευρά του είχε αρπάξει στην αγκαλιά του το παιδί. Πατέρας και σκύλος ουσιαστικά «μάλωναν» για το αγοράκι.

Το δάγκωμα του σκύλου ήταν τόσο δυνατό που το σημείο της επίθεσης γέμισε από αίματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε στρέψη του ποδιού του μικρού αγοριού.

Σοκαρισμένος ο πατέρας μόλις κατάφερε να σώσει το παιδί από το αδέσποτο σκυλί το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το τραύμα του παιδιού θεωρήθηκε αρκετά δύσκολο γι’ αυτό και ο μικρός εισήχθη στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε για τέσσερεις περίπου ημέρες.

Η επίθεση αυτή προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του παιδιού και κυρίως στο μικρό αγόρι, ενώ οι εικόνες της επίθεσης έχουν μείνει χαραγμένες σε όσους βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ένα πολύ βίαιο περιστατικό και σημειώνουν πως το πρόβλημα των αδεσπότων συνεχώς εντείνεται.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου