ΤΟΠΙΚΑ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Βόλο

οι-νέοι-αντιδήμαρχοι-στον-βόλο-783736

Αλλαγές αποφασίστηκαν στις αντιδημαρχίες και τις προεδρίες των επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων του Δήμου Βόλου.

Στη σύγκληση της ομάδας πλειοψηφίας χθες πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προέβη σε ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπέος ανακοίνωσε ότι Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Εμπορίου και Τουρισμού ορίζεται ο Αναστάσιος Μπατζιάκας στη θέση του Αποστόλη Ζαρκάδα Βεργή, ο οποίος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς καθαρά λόγους. Παράλληλα, ο κ. Μπατζιάκας θα εκτελεί και χρέη προέδρου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους αντιδημάρχους, ο Τάσος Μπατζιάκας αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου.

Παράλληλα, η Δέσποινα Κότογλου τοποθετείται αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, Νέας Ιωνίας και Περιφερειακών Ενοτήτων.

Χρέη αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού θα αναλάβει η Βιολέτα Καντόλα στη θέση της Δέσποινας Κότογλου.

Η Μίνα Καλογήρου αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Προγραμματισμού, εκτελώντας τα καθήκοντα που είχε ο Θάνος Θεοδώρου.

Στις αντιδημαρχίες παραμένουν ως έχουν οι Ανδρέας Ζέρβας (Οικονομικών), Γιώργος Πράττος (Καθαριότητας), Χρήστος Στεφόπουλος (Νέας Ιωνίας, Αισωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων), Νατάσσα Μορφογιάννη (Κοινωνικής Αλληλεγγύης), Αθανάσιος Σταυρίδης (Τεχνικών Υπηρεσιών) και ο Αποστόλης Μαλαματίνης (Περιβάλλοντος και Πρασίνου), ενώ η Σοφία Χάλαρη παραμένει πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ.

Όσον αφορά στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα, πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ θα αναλάβει ο Στέργιος Παπαευθυμίου, μετά την αποχώρηση του Αριστείδη Σαββάκη και αντίστοιχα πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ο Μιχάλης Καπουρνιώτης στη θέση του Γιώργου Βλιώρα.

Τέλος, πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ) αναλαμβάνει ο Αποστόλης Γαλάτης στη θέση του Κώστα Γανωτή.

Όπως έγινε γνωστό οι νέες αντιδημαρχίες θα ισχύσουν από τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση την αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης Εμπορίου και Τουρισμού, καθώς η απόφαση τοποθέτησης του κ. Μπατζιάκα έχει ήδη υπογραφεί μετά την παραίτηση του Αποστόλη Ζαρκάδα Βεργή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου