ΤΟΠΙΚΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση δικυκλιστής μετά από τροχαίο στην Αναλήψεως

σε-κρίσιμη-κατάσταση-δικυκλιστής-μετ-784624

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες ο ένας εκ των οποίων σοβαρά συνέβη χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης. Στις 11 το πρωί στην Μαυροκορδάτου με Αναλήψεως Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο επιβατών του δικύκλου.

Τραυματισμένος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο οδηγός του δικύκλου ένας ημεδαπός 71ετών και η συνεβιπάτης του, η σύζυγος του οδηγού, ηλικίας 59 ετών.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκε χωρίς χάσιμο χρόνου στο Αχιλλοπούλειο και εισήχθησαν άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Ο 71χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τραυματισμένος σοβαρά στην υγεία του.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν χθες κρίσιμη αλλά σταθερή. Αργά χθες το απόγευμα ο ηλικιωμένος επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο μεταξύ, στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη λήψη καταθέσεων από μάρτυρες του ατυχήματος για τη διαλεύκανση των αιτιών πρόκλησης του τροχαίου.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, το Τμήμα Τροχαίας Βόλου απέδωσε τη σύγκρουση των δύο οχημάτων σε παραβίαση της προτεραιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό τροχαίο συνέβη όταν το Ι.Χ. το οποίο κινούταν επί της Μαυροκορδάτου παραβίασε προτεραιότητα και συγκρούστηκε με το δίκυκλο που κινούταν επί της οδού Αχιλλέως.

Οι δύο επιβάτες του δικύκλου τραυματίστηκαν, καθώς δεν έφεραν κράνος. Η συνεπιβάτης του δικύκλου παρέμεινε και εκείνη νοσηλευόμενη, όμως ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν ενέπνεε ανησυχία. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου