ΤΟΠΙΚΑ

Διπλό σοκ θανάτων στον Βόλο

διπλό-σοκ-θανάτων-στον-βόλο-786578

Διπλό σοκ στον Βόλο. Χθες το βράδυ η Αστυνομία καλούνταν σε δύο διαφορετικά περιστατικά τραγικών θανάτων. Το ένα αφορούσε σε απαγχονισμό εντός του νεκροταφείου του Άνω Βόλου όπου μία γυναίκα ηλικίας 65 ετών εντοπίστηκε νεκρή. Το δεύτερο στον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου Βολιώτη, ηλικίας μόλις 31 ετών.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9.30 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ καλούνταν σε βοήθεια. Φαίνεται ότι φιλικά πρόσωπα της 65χρονης την αναζητούσαν καθώς είχε να δώσει ώρες σημεία ζωής.

Δυστυχώς, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει τη γυναίκα, καθώς όταν έφτασε στο σημείο εκείνη είχε ήδη εκπνεύσει.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου συνέχιζε έως αργά χθες το βράδυ τις έρευνες για το τι πραγματικά συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε φτιάξει αυτοσχέδιο βρόχο και είχε κρεμαστεί από δέντρο.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Για το θλιβερό συμβάν ειδοποιήθηκε η οικογένειά της. Η γυναίκα είχε δύο παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα διαμένει στο εξωτερικό και το άλλο βρισκόταν σε άλλο μέρος της Ελλάδας, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Η Αστυνομία συνέχιζε έως αργά το βράδυ την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Απέδωσε τον θάνατο της 65χρονης σε αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα.

Αιφνίδιος θάνατος 31χρονου

Την ώρα που οι αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου συγκέντρωναν στοιχεία για την αυτοκτονία στο κοιμητήριο, οι αντίστοιχοι του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου καλούνταν να εξακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου ενός 31χρονου Βολιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης όπου ζούσε μόνος. Φιλικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε τον επισκέφτηκε στην οικία του φοβούμενο ότι κάτι κακό του είχε συμβεί. Δεν ήταν μόνο φίλοι, αλλά και συνεργάτες και βλέποντας ότι έχει να δώσει πολλές ώρες σημεία ζωής έσπρωξε την πόρτα και μπήκε στο σπίτι.

Δυστυχώς, οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο 31χρονος βρισκόταν καθισμένος σε μία καρέκλα και ήταν ήδη νεκρός. Σοκαρισμένος, κάλεσε άμεσα σε βοήθεια την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 31χρονου. Συνέχιζαν τη λήψη καταθέσεων από συγγενικά πρόσωπα του θανόντος έως αργά χθες το βράδυ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου