Εκκληση Κ. Αγοραστού προς τη ΔΕΗ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-21, 17:30:42
Εκκληση Κ. Αγοραστού προς τη ΔΕΗ

Άμεσες ενέργειες από τη ΔΕΗ για γρήγορη επιδιόρθωση των βλαβών ζήτησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός προκειμένου να μην τίθενται σε κίνδυνο οι καλλιέργειες των αγροτών. Αναλυτικότερα σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής:

«Οι προσπάθειες όλων γίνονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αύξηση της παραγωγής. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε κάνει μεγάλες προσπάθειες για τα αρδευτικά νερά, για την κατασκευή αγροτικών δρόμων, για την εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος μέσω προγραμμάτων που εκπονούμε για τους νέους αγρότες, για τη μεταποίηση κ.λπ. Χρειάζονται, όμως, συνεργασία και συνέργεια όλων των φορέων που εμπλέκονται μέσα σε αυτή τη διαδικασία.

Αυτή τη στιγμή οι αγρότες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και βγάζουν κραυγή αγωνίας για τις καθυστερήσεις που έχει η ΔΕΗ στη διαδικασία της επιδιόρθωσης των ζημιών.

Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση  συνεργασίας για τη γρήγορη επιδιόρθωση των ζημιών από τη ΔΕΗ, προκειμένου να  μη χαθούν ο κόπος και η παραγωγή των αγροτών, καθώς αυτή τη στιγμή αν χάσει ένας θα χάσουν όλοι και αυτό πρέπει να το καταλάβουν».   

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=