ΤΟΠΙΚΑ

Αδερφός έχει κάνει τον βίο …αβίωτο στην αδερφή του

αδερφός-έχει-κάνει-τον-βίο-αβίωτο-στη-794070

Τον βίο αβίωτο στην ίδια την αδερφή του φέρεται να έχει κάνει Βολιώτης που χθες καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε εννέα μήνες φυλάκιση για παραβίαση δικαστικής απόφασης, εξύβριση και απειλή.

Σε βάρος του, η αδερφή του αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση μετά από πολύχρονες περιπέτειες που έχει εξαιτίας του, εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών. Επί σειρά ετών ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλεί την αδερφή του και την οικογένειά της, να της προκαλεί φασαρίες και προβλήματα στο σπίτι της ενώ έχει καταθέσει σε βάρος της τουλάχιστον 15 μηνύσεις.

Η αδερφή του κατηγορούμενου που σύρεται διαρκώς στα Δικαστήρια μετά τις μηνύσεις σε βάρος της από τον αδερφό της, ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης. Κατέθεσε εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα και τα κέρδισε, ο αδερφός της όμως δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να την επισκέπτεται στο σπίτι, να εξυβρίζει και να προκαλεί προβλήματα. Εχει φθάσει να κόψει τα υδρόμετρα, να πετάξει έξω από την αυλή δίκυκλα μοτοποδήλατα…

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, το Δικαστήριο όμως δεν πείστηκε. Τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Ασκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου