ΤΟΠΙΚΑ

Ενοχλητικός επιβάτης αναστάτωσε τον «Πρωτέα»

ενοχλητικός-επιβάτης-αναστάτωσε-τον-795080

Ενοχλητικός επιβάτης αναστάτωσε χθες το πρωί τον «Πρωτέα» λίγο πριν τον απόπλου για το καθιερωμένο δρομολόγιο από τον Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η επιβίβαση βρισκόταν σε εξέλιξη. Ανάμεσα στους επιβάτες που έμπαιναν στο πλοίο κι ένας 50χρονος. Πέρασε από τον έλεγχο των εισιτηρίων και κατευθύνθηκε στο κατάστρωμα.

Ενώ βρισκόταν στο κατάστρωμα κι άλλοι επιβάτες έπιαναν θέσεις για το ταξίδι, άρχισε να τους φωτογραφίζει και να τους τραβά βίντεο με το κινητό του. Κάποιοι επιβάτες ενοχλημένοι του ζήτησαν τον λόγο. «Μη μου μιλάτε. Όταν μου μιλάτε με ψεκάζετε», φέρεται να είπε ο 50χρονος. Κάποιοι αντέδρασαν και ο ενοχλητικός επιβάτης φαίνεται να τους εξύβρισε.

Επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν στο πλήρωμα και ενημερώθηκε ο καπετάνιος. Ο 50χρονος είναι γνωστός στα μέλη των πληρωμάτων των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια από τον Βόλο στις Βόρειες Σποράδες, καθώς συνηθίζει να τριγυρνά στους χώρους του λιμανιού.

Ζητήθηκε η συνδρομή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου. Λιμενικοί φρόντισαν για την απομάκρυνση του ενοχλητικού επιβάτη από το πλοίο, ο οποίος ρωτούσε: «Γιατί με πετάτε έξω; Θέλω να ταξιδέψω».

Ο 50χρονος αποβιβάστηκε με το ζόρι και παραπέμπεται αρμοδίως.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου