ΤΟΠΙΚΑ

Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου o 20χρονος που μήνυσαν οι γονείς του

στο-κέντρο-ψυχικής-υγείας-βόλου-o-20χρον-795396

Η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης κινήθηκε για την περίπτωση 20χρονου από το Ανήλιο, τον οποίο μήνυσαν οι γονείς του μετά από επίθεση που δέχθηκαν τα ξημερώματα προχθές Δευτέρα μέσα στο σπίτι τους.

Χθες, ο 20χρονος βρέθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή. Το Δικαστήριο ανέβαλε την εξέταση της υπόθεσης, δίνοντας εντολή να κινηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης. Σύμφωνα με τη διαδικασία ο 20χρονος θα κάνει συνεδρίες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου και η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος πάσχει από νοητικά προβλήματα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι και το οικογενειακό του περιβάλλον είναι προβληματικό.

Η υπόθεση έφθασε στις δικαστικές αίθουσες όταν προχθές οι γονείς του 20χρονου, τον μήνυσαν για χειροδικία εναντίον τους. Η προχθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 51χρονος πατέρας και η 46χρονη μητέρα πέρασαν το κατώφλι της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια από το Ανήλιο ζει τον δικό της «Γολγοθά». Ο 20χρονος φαίνεται να έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο κι έκτοτε έχει αναπτύξει επιθετική συμπεριφορά στο σπίτι. Ποτέ βέβαια δεν είχε φθάσει να χτυπήσει τους γονείς του.

Για την επιθετική συμπεριφορά του 20χρονου, ο οποίος μάλιστα διέκοψε και το σχολείο, οι γονείς έχουν ζητήσει τρεις φορές εισαγγελική διαταγή για ακούσια νοσηλεία. Πρόσφατα μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε νοσηλευτεί για διάστημα πέντε ημερών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου