ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ λόγω συντηρήσεων

κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στην-παθε-λό-796985

Στη λήψη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προέβη η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για το κομμάτι του ανισόπεδου κόμβου Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη και από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης, καθώς και την Τετάρτη 25-07-2018 και την Πέμπτη 26-07-2018 από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε.

Ακόμη, απαγορεύεται η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+176) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας – Πιερίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου