ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο από τη Νέα Αγχίαλο

τελευταίο-αντίο-στον-27χρονο-από-τη-νέ-800246

Δεν πρόλαβε να συνέλθει η Νέα Αγχίαλος από τον απροσδόκητο χαμό 61χρονου ιερέα, και προχθές η περιοχή ενημερώθηκε για τον θάνατο ενός ακόμη ανθρώπου, και μάλιστα νέου, που είχε μπροστά του ολόκληρη ζωή, έκανε όνειρα.

Πρόκειται για τον 27χρονο Γιώργο Καζαντζίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του. Ο άτυχος νέος πριν από τρεις μήνες προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα οι γιατροί όμως, τότε είχαν πει ότι ήταν ιάσιμης μορφής.

Ο 27χρονος νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Το Πάσχα η υγεία του παρουσίασε βελτίωση και όλοι πίστεψαν ότι ο εφιάλτης είχε ξεπεραστεί και ότι η περιπέτεια με την υγεία του θα αποτελούσε παρελθόν για τον ίδιο και την οικογένειά του, που είχαν τόσο ανησυχήσει.

Δυστυχώς, όμως, ο νεαρός υποτροπίασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου στο ΑΧΕΠΑ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό και προχθές στις 7 το απόγευμα εξέπνευσε.

Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, σκόρπισε απερίγραπτη οδύνη σε όλους όσοι ενημερώθηκαν την τραγική εξέλιξη.

Ο 27χρονος ήταν πολύ αγαπητός. Συνεσταλμένος, ευγενικός, ήσυχος είχε με όλους τους κατοίκους της περιοχής τις καλύτερες των σχέσεων και όλοι είχαν να πουν για εκείνον έναν καλό λόγο.

Ο άτυχος νέος εργαζόταν σε φαστ φουντ και ήταν απόφοιτος ιδιωτικής σχολής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου