ΤΟΠΙΚΑ

Το Λαϊκό μοίρασε 3.595.000 ευρώ στο Βόλο!

το-λαϊκό-μοίρασε-3-595-000-ευρώ-στο-βόλο-851206

Στο Βόλο έπεσε ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου μετά από τρεις συνεχείς κληρώσεις, μοιράζοντας το ποσό των 3.595.000 ευρώ. Μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό αν ο χρυσός αριθμός 79530 «χρύσωσε» μόνο ένα Βολιώτη ή μοιράστηκε σε πολλούς, παρ’ όλα αυτά το 2011 είτε με το τζόκερ είτε με το Κρατικό Λαχείο βρήκε αρκετούς Βολιώτες με γεμάτες τις τσέπες.
 
Ρέντα είχε για ακόμη μια φορά το πρακτορείο του ΟΠΑΠ «Στράκας» στο Βόλο, καθώς πούλησε τον πρώτο αριθμό του λαϊκού λαχείου και έκανε πολλούς να χαμογελάσουν.
Η κ. Στράκα σημείωσε πως από το πρακτορείο της πουλήθηκε σε 50άδα ο πρώτος χρυσός αριθμός 79530 μετά από τρεις κληρώσεις, γεγονός που χάρισε σε όλους πολλά χαμόγελα.
Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου κ. Στράκα σημείωσε πως δεν είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία του πρακτορείου της, μιας και εδώ και χρόνια καταφέρνει να μοιράσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.
«Διατηρούμε ένα από τα πιο παλιά πρακτορεία και κατά καιρούς έχουμε δώσει πολλά χρήματα. Αυτή όμως η επιτυχία είναι πολύ σημαντική, γιατί διανύουμε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο. Εκείνο που ελπίζουμε είναι τα χρήματα να μοιραστούν σε πολλές οικογένειες και να είναι όλοι υγιείς κι ευτυχισμένοι», τόνισε η κ. Στράκα.
Η ίδια σημείωσε πως μέχρι και χθες το βράδυ ο τυχερός ή οι τυχεροί ήταν άγνωστοι, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως οι τσέπες που θα… γεμίσουν είναι βολιώτικες.
Στο πρακτορείο αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιτυχίας αυτής αναρτήθηκε μεγάλη πινακίδα, προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών που δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι τόσα χρήματα έπεσαν στο Βόλο.
Πάντως η κ. Στράκα τόνισε πως και το Πάσχα του 2010 πάλι το πρακτορείο της μοίρασε πολλά χρήματα, καθώς πουλήθηκε ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου.
Ειδικότερα, τότε το λαϊκό λαχείο είχε χαρίσει το ποσό των 1.375.000 ευρώ!
 
Πιθανή απεργία των πρακτορείων
Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Πρακτόρων του ΟΠΑΠ πως θα προχωρήσει σε απεργία, ζητώντας να καταργηθεί το μέτρο που τους υποχρεώνει να τηρούν βιβλία.
Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ζητούν την αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ μέσα από τα πρακτορεία, φοβούμενοι για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ στη Μαγνησία κ. Σωκράτη Βαρακλιώτη η απεργία δεν είναι σίγουρο αν θα πραγματοποιηθεί, καθώς χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν ορισμένες συζητήσεις με το Υπουργείο. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί σήμερα, ενώ οι πράκτορες σημειώνουν πως δεν επιθυμούν με τις απεργίες τους να αναστατώσουν τους πελάτες τους, απλά ζητούν να μην μπουν εμπόδια στην επιβίωσή τους.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου