ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη μελών του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στην 111 Π.Μ.

επίσκεψη-μελών-του-σ-ε-α-ν-μαγνησίας-στ-803974

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, με τον νέο Διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης στην Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε χθες.

Συγκεκριμένα από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας και ο Αντιπρόεδρος Εφ. Λοχαγός (ΥΠ) κ. Βασίλειος Σιαφάκας.

Στο Διοικητήριο της Αεροπορικής Βάσης Ν. Αγχιάλου τους υποδέχτηκε ο νέος Διοικητής Σμήναρχος (Ι) κ. Γεώργιος-Αριστείδης Αγορογιάννης, ο Υποδιοικητής της 111Π.Μ., Σμήναρχος (Ι) κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος και ο Προϊστάμενος Ασφαλείας Επισμηναγός κ. Χρήστος Κεχαγιάς με τους οποίους είχαν μια πολύ εποικοδομητική & φιλική συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση για την αποστολή, τους σκοπούς, στόχους και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Επίσης, ευχηθήκαν στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε για τις ευχές και για την επίσκεψή τους στην 111 Π.Μ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κ. Καραδήμας επέδωσε στον κ. Διοικητή αναμνηστικό μετάλλιο του Συνδέσμου σε ένδειξη τιμής.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 111 Π.Μ. Σμήναρχο (Ι) κ. Γεώργιο-Αριστείδη Αγορογιάννη για την υποδοχή – ενημέρωση και τη διαβεβαίωση περαιτέρω συνεργασίας με τον Σύνδεσμο και την υπόσχεση για επίσκεψη μελών του Συνδέσμου για ενημέρωση στην 111 Π.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου