ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-467752

Δεν τέλειωσαν οι αργίες;

Δεν είπαμε να δουλέψει η υπηρεσία καθαριότητας τις ημέρες των εορτών, αλλά αν δεν απατώμαι χθες ήταν Δευτέρα και δεν είχαμε αργία, σωστά; Γιατί η εικόνα του μπλε κάδου, ενός από τους πολλούς που ήταν έτσι χθες στο Βόλο, άλλο μας αφήνει να καταλάβουμε…
Α.Φ.
 
Ελλειψη πολιτισμού
Ποιο το νόημα του να γράφεις χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις σε ένα μνημείο και στη συγκεκριμένη περίπτωση στο μνημείο των πεσόντων; Αναγνώστες μας εξέφρασαν την λύπη τους για την εικόνα που αντίκρισαν και ελπίζουμε ο Δήμος να προχωρήσει στον άμεσο καθαρισμό του μνημείου.
Α.Φ.
 
Ποδαρικό με καταθέσεις!
«Οποιος είναι για κατάθεση περνάει μπροστά και όποιος θέλει ανάληψη πάει από πίσω» άκουσαν χθες πολίτες που περίμεναν έξω από την τράπεζα Eurobank στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Τοπάλη να τους λέει ο υπάλληλος που άνοιξε το κατάστημα και από ό,τι φαίνεται ήθελε να κάνει ποδαρικό με καταθέσεις!
Α.Φ.
 
 
Κινείται… ο καφές  
Αυτές οι γιορτές στιγματίστηκαν από την οικονομική κρίση. Μπορεί για ορισμένες ημέρες τα καταστήματα της εμπορικής αγοράς και οι καφετέριες να ήταν γεμάτες, αλλά η κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Εκείνο που μας μετέφεραν είναι πως ο… καφές είχε την περισσότερη κίνηση, μιας και η τιμή του ποτού για πολλούς ήταν απαγορευτική.
Δ.Π
 
Στα σπίτια τους
Μέχρι και πέρυσι πολλοί ήταν εκείνοι που άλλαζαν τη χρονιά σε κάποιο κέντρο ή σε κάποιο εστιατόριο. Φέτος και ειδικά σε πολλές γειτονιές στη Ν. Ιωνία ο κόσμος έμεινε στα σπίτια του και αντάλλασσε ευχές με τους γείτονες στα μπαλκόνια. Τουλάχιστον με την κρίση αρχίζουμε και γνωρίζουμε ποιοι μένουν δίπλα μας…
Δ.Π
 
 Ελάχιστοι
Εκεί που άλλες χρονιές τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς γέμιζαν τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, φέτος τα περιστατικά ήταν λίγα. Μάλλον επειδή το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ήταν πιο λιτό, το ποτό δεν έρεε σε πολλά σπίτια και αρκετοί την έβγαλαν με τα απολύτως απαραίτητα.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου