ΤΟΠΙΚΑ

Τυχερό δελτίο Τζόκερ χάρισε 85.693 ευρώ σε άνεργο Βολιώτη!

τυχερό-δελτίο-τζόκερ-χάρισε-85-693-ευρώ-σε-ά-851206

Αλλαξε το γούρι για τον άνεργο Βολιώτη, που με μόλις 2.5 ευρώ πέτυχε ένα από τα τυχερά 5άρια του Τζόκερ και κέρδισε 85.693 ευρώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Βολιώτης οικογενειάρχης μόλις πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από την εργασία του και το τυχερό δελτίο φαίνεται πως αποτέλεσε γι’ αυτόν το καλύτερο δώρο για το 2011.

Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο πρακτορείο της δέχτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κ. Μαρία Χιοκτούρη. Κρατώντας το δελτίο του Τζόκερ στο χέρι ένας άνδρας τής είπε πως είχε κερδίσει ένα από τα 5άρια και η συγκίνησή του ήταν απερίγραπτη.

Σύμφωνα με την κ. Χιοκτούρη, ο τυχερός τής εξομολογήθηκε πως πριν από λίγες ημέρες είχε απολυθεί από την εργασία του και πως μόλις είδε τους αριθμούς δεν πίστευε πως η τύχη του γύρισε 180 μοίρες.

«Μου είπε ότι πρόκειται για δικαιοσύνη και δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε τόσα χρήματα. Δεν μας είπε τι θα κάνει με τα κέρδη του, αλλά φαντάζομαι πως θα καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του, ειδικά τώρα που δεν έχει και εργασία», σημείωσε η κ. Χιοκτούρη.

Η ίδια του ευχήθηκε καλή τύχη από δω και πέρα, ενώ ο τυχερός δεν θέλησε να αναφέρει το όνομά του.

Το τυχερό του δελτίο ήταν ένα από τα οχτώ της κλήρωσης που μοίραζε 10 εκ. ευρώ.

Ιδιαιτέρως χαρούμενοι για το γεγονός ήταν οι υπάλληλοι αλλά και οι θαμώνες του πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ, οι οποίοι τόνιζαν πως αυτή η φορά είναι ξεχωριστή καθώς τα χρήματα θα πιάσουν τόπο και θα βοηθήσουν μια οικογένεια να ορθοποδήσει.

60.000 ευρώ το Κρατικό

Η κ. Χιοκτούρη συμπλήρωσε πως το Τζόκερ δεν ήταν η μόνη επιτυχία του πρακτορείου της. Από το πρακτορείο της πουλήθηκε μια 40αδα η οποία χάρισε σε ένα ή σε πολλούς, καθώς ακόμη είναι άγνωστο εάν μοιράστηκαν οι λαχνοί, 60.000 ευρώ.

Η τυχερή πεντάδα του κρατικού λαχείου 77956, 77957, 77958, 77959 και 77960 κερδίζει 15 εκ. ευρώ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου