ΤΟΠΙΚΑ

Επανεκλογή Θαν. Μπαρούτα στον Σύλλογο Επαγγελματιών Ζαγοράς

επανεκλογή-θαν-μπαρούτα-στον-σύλλογο-805162

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς», όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 28ης Μαΐου, με τον Θανάση Μπαρούτα να επανεκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη φορά στη θέση του προέδρου.

Το νέο προεδρείο του Συλλόγου, που απαρτίζεται από νέους, δυναμικούς τουριστικούς επιχειρηματίες και παλιά, έμπειρα στελέχη, έχει ως εξής: Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Αθανάσιος Μπαρούτας, αντιπρόεδρος ο Ιάσωνας Λαζόπουλος, γενικός γραμματέας η Χριστίνα Παπούλια, ταμίας η Μαρία Στάμου και μέλη οι Προκόπης Κουτσελινης Λουκάς Κουρελάς και Γιώργος Στάμος.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς» ευχαριστεί όλα τα μέλη του για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες.

Ο εκ νέου εκλεγείς πρόεδρος Θανάσης Μπαρούτας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ένα ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο με γνώση και εμπειρία πάνω στον τουρισμό και όρεξη για δουλειά, ώστε να πάει μπροστά ο τόπος μας και να τον κάνουμε γνωστό διεθνώς. Μέχρι τώρα έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, τηλεόραση, ίντερνετ, ραδιόφωνο, εκθέσεις, έντυπα, φιλοξενία δημοσιογράφων και πρακτόρων για να προσελκύσουμε επισκέπτες στην περιοχή μας. Με την νέα δυναμική που έχει δημιουργηθεί, έχουμε στόχο να επενδύσουμε ακόμη πιο πολύ σε όλες τις σύγχρονες μορφές προώθησης, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της περιοχής μας. Έχουμε όρεξη και θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι συνάδελφοί μας» καταλήγει ο κ. Μπαρούτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου